Doorgaan naar inhoud
🎁 Gratis Produkt📦 Versandkostenfrei ab 49€ 💰 Mengenrabatte ab 100€ 🚚 Versand in 1-2 Tagen
Kostenloser Versand ab 49€ 🚚 Versand in 1-2 Tagen
Support (Mo-Fr): 9-16 Uhr +49 (0) 8924418362

huismerk

Uw partner voor de voedingsproducten van morgen

We hebben onze eigen ideeën omgezet in realiteit in tal van R&D-projecten voor multinationale bedrijven en merken. Onze klanten zijn wereldspelers in de sectoren retail, voedselverwerking en verpakking. Met onze expertise op het gebied van R&D helpen we klanten om rietjes, bestek en serviesgoed te ontwikkelen als eetbare alternatieven voor conventionele wegwerpproducten en deze verkoopbaar te maken. We begeleiden partners van idee tot industriële grootschalige productie en werken altijd als partners en op gelijke voet samen. Indien nodig ontwikkelen we samen met onze partners en leveranciers ook onze eigen concepten en systemen voor de bouw van nieuwe productielijnen. Ons doel is om de nummer 1 te worden in eetbaar wegwerpservies.

We hebben talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen voor onze ontwikkelingen, dus werden we door de Cleantech Group uitgeroepen tot een van de top 50 startups wereldwijd. We zijn winnaars van de grootste voedselwedstrijd gesponsord door de EU, EIT Food Fan, en zijn "Duitsland - Land van Ideeën". Wisefood kwam in aanmerking als onderdeel van de INVEST-financieringsmaatregel van het federale ministerie van Economische Zaken en Energie.

In onze Wisefood Labs hebben we al duizenden recepten uitgeprobeerd en weten we welke recepten en ingrediënten worden gebruikt om de gewenste stabiliteit te bereiken. Wij kennen de voor- en nadelen van bepaalde ingrediënten en de mogelijkheden om uw klantengroep van het juiste product te voorzien. Met productiecapaciteiten van enkele miljoenen rietjes per dag - enkele miljarden per jaar en producties in Duitsland en andere Europese landen - zijn wij wereldwijd een van de meest schaalbare en ervaren leveranciers.

Wij bieden geselecteerde klanten de mogelijkheid om onze producten als private label in te kopen. Klanten kunnen de kleur, lengte, diameter, smaak en ingrediënten van de eetbare rietjes bepalen en een product ontwerpen dat past bij uw merk. Heel dunne rietjes zijn net zo denkbaar als de populaire jumbo rietjes voor smoothies of cocktails. Maar natuurlijk bieden wij ook eetbare lepels, roerstaafjes, ijslollystokjes, kopjes en vele andere producten aan.

Als u geïnteresseerd bent in huismerkproducten, kunt u een e-mail sturen naar sales@wisefood.eu.

Houd er rekening mee dat private label producties alleen mogelijk zijn voor grotere aantallen vanwege de complexiteit van ontwikkeling en productie. Als dealer of gebruiker bent u van harte welkom om onze Wisefood merkproducten in grotere hoeveelheden tegen eerlijke prijzen bij ons af te nemen. Voor kleinere hoeveelheden raden we aan om in onze winkel of bij Amazon te bestellen.

Verkoop en ondersteuning

Heeft u interesse of vragen over onze producten? U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp.

E-mail: sales@wisefood.eu
Whatsapp: +49 162 6049639